0
Domaći fudbal

IZ VOJVODINE JASNI: Svi vrlo dobro znamo ko je Partizan!

Objavljeno: 01.05.15 u 15:05

Fudbaleri Vojvodine preuzimaju ulogu autsajdera u predstojećem meču 26. kola Jelen Superlige protiv Partizana, ali se ne predaju unapred, već najavljuju juriš na trijumf nad crno-belima.

Partizan je često umeo da se oklizne u Novom Sadu protiv Vojvodine, a to i ovog puta priželjkuju, ne samo navijači Vojvodine, već i Crvene zvezde, koja juri crno-bele u vrhu tabele. Međutim, u taboru Novosađana svesni su koji tim im dolazi u goste.

– Partizan je po meni najbolja ekipa u Srbiji, što tabela i pokazuje. Mi se sigurno nećemo predati, a na to nemamo ni pravo. Neka dodatna motivacija za ovu utakmicu nije potrebna, ime protivnika je dovoljno samo po sebi – kaže pred ovaj meč Zlatomir Zagorčić, šef stručnog štaba Vojvodine.

On dodaje da je njegov tim autsajder u predstojećem derbiju kola, ali ne dozvoljava igračima da u duel uđu sa belom zastavicom.

– Partizan je favorit, ali ćemo pokušati da ostvarimo pozitivan rezultat. Imali smo danas razgovor sa igračima i mogu da kažem da su oni svesni šta se traži od njih, a to je da pruže maksimum i da probaju da pobede, što verujem da je moguće – ambiciozno najavljuje Zagorčić.

Kadrovska situacija u ekipi Vojvodine prethodnih nedelja nije bila dobra, ali se sada popravila i trebalo bi da u punom sastavu izađu na megdan Partizanu.

– Situacija sa Gaćinovićem, Tumbasevićem i Vasilićem se popravlja. Ima i određenih novina, a tu pre svega mislim na Puškarića koji odlično trenira i verovatno će biti u protokolu za utakmicu protiv Donjeg Srema. Na Pankova ne možemo da računamo zbog crvenog kartona protiv Voždovca – istakao je Zlatomir Zagorčić.

Utakmica 26. kola između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju na stadionu ‘Karađorđe’ u Novom Sadu, sa početkom u 19 časova.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter