0
Evropske lige

ČIČARITO ERNANDEZ: Ronaldo nije sebičan, njegova opsesija golovima ga čini najboljim

Objavljeno: 01.05.15 u 10:32

Napadač Real Madrida Havijer Čičarito Ernandez odlučio je javno da stane na stranu Kristijana Ronalda koji se ponovo našao na udaru javnosti.

Naime, Portugalac je gnev navukao svojom reakcijom posle gola Arbeloe u pobedi od 3:0 nad Almerijom u sredu, pošto je Portugalac odlučio da snažno i ljutito zakuca loptu u mrežu umesto da proslavi sa saigračem, piše Goal.com.

Ipak, Čičarito ne smatra da je to odraz sebičluka CR7 već da je upravo ta glad za golom ono što njega izdvaja od drugih igrača i čini ga najboljim igračem današnjice.

– Da li je Ronaldo opsednut golovima? Pa nije on najbolji na svetu bez razloga – objasnio je Meksikanac.

– On nikada nije zadovoljan, on uvek želi više. A bez tog mentaliteta – ne možete da budete najbolji na svetu – smatra Čičarito.

– On se ne ljuti kada mu ne dodate loptu. Protiv Almerije video sam dva igrača u belim dresovima u kaznenom prostoru, ali je Arbeloa došao do lopte – objašnjava Meksikanac.

Pozajmljeni igrač Mančester junajteda nalazi se u sjajnoj formi otkako je dobio priliku da zameni povređenog Benzemu u startnih 11, ali je uveren da će se vratiti na klupu kada se Francuz bude oporavio od fizičkih problema.

– Ja ne biram startnih 11 i ja ne mogu da izaberem sam sebe. Razumem situaciju pošto se u klubu nalaze igrači svetskog kalibra a samo njih 11 može da igra – istakao je Ernandez.

– Sve što tada možete jeste da igrate ili da čekate. To je fudbal – svestane je Ernandez situacije.

On se okrenuo i na priče koje kruže oko njega da je precrtan u Mančesteru te da neće ostati u Realu.

– Trenutno se samo spremam da igram i ne znam šta će se dogotiti sutra. Možda ću sutra saznati da ostajem u Realu. Možda ću otići u neki drugi klub. Trenutno sam u najboljem klubu na svetu i najmanje razmišljam o budućnosti. Uživam u ovom momentu – priznao je Ernandez.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter