1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Potpuno zasluženo smo došli do trofeja (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.15 u 22:34

Neposredno po okončanju četvrtog meča finalne serije plej-ofa ABA lige trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izneo je svoje prve utiske:

– U svakom slučaju plej-of koji je ove godine se igrao je potpuno opravdao ono zbog čega je doneta odluka da se na taj način igra završnica prvenstva. Bile su zanimljive i polufinalne i finalna serija. Mismo imali veliku potrošnju protiv Partizana, kao i Cedevita koja je igrala pet mečeva protiv Budućnosti. Znali smo da nas čeka teška serija. Mnogo nam je značio večeras povratak Maika Cirbesa, mislim da smo potpuno zasluženo osvojili ovaj prsten pošto smo cele sezone bili najbolji, kazao je Radonjić.

Crnogorski stručnjak se potom osvrnuo na kompletnu sezonu, koja je daleko od kraja.

– Odigrali smo jednu odličnu sezonu, plasirali smo se u Top 16 Evrolige, osvojili domaći kup i ABA ligu, a očekuje nas još mnogo važnih utakmica u domaćem šampionatu. U Evroligi smo odigrali nekoliko odličnih utakmica i mislim da smo opravdali očekivanja.

Radonjić je još jednom ponovio da je njegovom timu mnogo značio povratak u tim nemačkog centra Maika Cirbesa.

– Juče smo bili slabi u mnogim segmentima, pre svega zbog nedostatka zamene za Bobana Marjanovića. Danas smo imali Cirbesa koji je na pravi način zamenio Bobija, a popravili smo se i u nekim stvarima koje su nam juče išle loše.

hotsport.rs

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter