0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

POSLEDICE HULIGANIZMA: Zvezda bez publike protiv Rada, postupak i protiv Partizana i Volkova!

Objavljeno: 30.04.15 u 16:22

Čekao se četvrtak da se izjasni Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa Žarkom Stevanovićem. Znalo se da su posledice divlanja navijača na večitom derbiju više od 40 povređenih, više od 40 uhapšenih huligana, materijalna šteta na stadionu ‘Rajko Mitić’ … I još – prazne tribine u susretu Crvene zvezde i Rada u 26. kolu Superlige. Pokrenut je disciplinski postupak protiv beogradskih večitih rivala, ali i levog beka Partizana Vladimira Volkova, koji će morati da se izjasni o izjavama kojima je “omalovažavao“ Milorada Mažića, najboljeg srpskog sudiju – piše MozartSport.

Postupci protiv Zvezde i Partizana su pokrenuti zbog korišćenja pirotehnike, tuče na tribinama, ubacivanja tvrdih predmeta, neprimerenog skandiranja i isticanja određenih transparenata, piše isti portal.

Što se Volkova tiče,  on je Mažića nazvao „prepotentnim i narcisoidnim“ i poručio mu da ide da sudi Ligu šampiona ako mu je večiti derbi ispod čast.

Članovi Disciplinske komisije su takođe odlučili da do donošenja konačne odluke suspenduju prisustvo publike na utakmicama koje će Zvezda igrati kao domaćin. Za početak, u nedelju protiv Rada neće biti navijača… 

Da li su ove kazne očekivane i kakve još očekujete?

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter