0
Domaći fudbal

PARTIZAN GOST: Čuka formalno domaćin na Marakani

Objavljeno: 30.04.15 u 19:06

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije danas je, u prisustvu predstavnika klubova, Takmičarske komisije FS Srbije i bezbedonosnih organa, održan Organizacioni sastanak uoči predstojeće finalne utakmice Kupa Srbije.

Obavljeno je i žrebanje formalnog domaćinstva u finalu kupa Srbije u kome se sastaju Čukarički  i Partizan na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Nominalni domaćin biće Čukarički, početak utakmice je zakazan za 20:30h, a ulaznice će se prodavati po cenama od 200 dinara za južnu, 300 za istočnu i 400 za zapadnu tribinu. Za navijače Čukaričkog rezervisan je istok. Severna tribina neće biti otključana za posetioce.

Podsetimo, ukoliko u regularnih 90 minuta ne bude pobednika, igraće se produžeci, dva puta po 15 minuta, a tek i ukoliko tada rezultat bude poravnat pristupiće se izvođenju penala.

Osvajač Kupa dobiće pehar, 35 zlatnih medalja i finansijsku nagradu od 10.000.000 dinara (po trenutnom kursu oko 83.000 evra).

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter