0
Evropske lige

NE ŠTEDE NOVČANICE: PSŽ daje 80 miliona za Pogbu

Objavljeno: 30.04.15 u 14:49

Jedan od najtraženijih veznih fudbalera današnjice, superstar Juventusa, Pol Pogba narednog leta mogao bi vrlo lako da postane novi član Pari Sen Žermena.

Tim sa Parka prinčeva željan je da vrati reprezentativca Francuske u rodni grad, a prebogati šeik spreman je iz džepa da izdvoji za ovaj transfer sumu od 80 miliona evra, piše Goal.com.

Još ranije, menadžer sjajnog igrača Mino Rajola poručio je da je njegov klijent na prodaju, ali po pravoj ceni istakavši da je samo mali broj klubova na svetu koji sebi mogu da priušte takav transfer.

U prilog transfera 22-godišnjeg Francuza ide i činjenica da je njegov menadžer Mino Rajola u dobrim odnosima sa čelnicima oba kluba i da u ekipi Lorana Blana ima četvoricu svojih klijenata: Zlatana Ibrahimovića, Bleza Matuidija, Gregorija Van der Vila i Maksvela.

Pored PSŽ-a, interesovanje za Pogbu pokazali su madridski Real, Barselona, Čelsi i njegov bivši klub Mančester junajted.

Pogba je za dres s državnim grbom Francuske sakupio 22 utakmice na kojima je postigao pet golova.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter