15
Domaći fudbal

SAVIĆEVIĆ ODGOVORIO BJEKOVIĆU: To što je Zvezda uspela, neće dočekati ni tvoje praunuče!

Objavljeno: 29.04.15 u 12:49

Legenda Crvene zvezde Dejan Savićević odgovorio je Nenadu Bjekoviću na kritike na račun crveno-belih nakon “večitog“ derbija.  

Bjeković je Crvenu zvezdu uporedio sa “mrtvim konjem’‘ što je očekivano razljutilo pristalice crveno-belih. Dejo Savićević je imao spreman odgovor:

– Crvena zvezda jeste u krizi, ali znam šta njega najviše boli. Ono što je Zvezda uspela, to ni njegovo praunuče neće dočekati. Mene ne iznenađuje šta Bjeka priča. Skroz je prolupao. Opet, nije on mali da ga ja učim lepom ponašanju – rekao je Savićević, a prenosi Kurir. 

Savićevićevo mišljenje deli i Ljupko Petrović, trener koji je predvodio Crvenu zvezdu do Kupa šampiona 1991. godine.

 Mislio sam da poznajem Bjekovića. Poštujem ga, ali ne znam šta bi čoveku da tako nešto izjavio o Zvezdi. Ostavio je trag kao i igrač i direktor u Partizanu i nema potrebe da se ovako ponižava. Tako nešto ružno što je on rekao za Zvezdu, ja nikada ne bih pomislio za Partizan, jer cenim velikog rivala. Što se tiče fudbala u derbiju, oba kluba su pokazala nivo koji ne spada u kategoriju ozbiljnog za evropske uslove – istakao je Petrović.

Podsetimo, zbog nereda na poslednjem derbiju, Crvena zvezda bi do kraja sezone mogla da igra bez prisustva publike.

hotsport.rs 

0
0

15 Komentara

  1. sta bre vi indijanci pricate. odkud vam pravo da komentarisete zvezdu najveci klub u drzavi. jos ste vi male zabe u velikoj bari. je*em vas u sta grobarska

    0
    0
    Odgovori
  2. Dejo ovi grobari nikad ti nece dorasti ni do koljena,,toliko su mali po prirodi jednostavno stanu i vise nemogu rasti!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Mi bar mozemo u proslost, a gdje cete vi, ono od derbija je ocaj!! interesantniji je postao bilijar od naseg fudbala!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezda je to sto jeste. Bilo je uspona i padova. Sto se tice Dejana njega su zvali Genije a doticnog su zvali crni bik. Uvek je doticni imao kompleks Zvezde i umrece sa njim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter