0
Rekreativo

MZL: Telus AD je novi šampion!

Objavljeno: 29.04.15 u 15:09

Ekipa Telus AD osvojila je šesto izdanje MOZZART Zlatne lige u malom fudbalu. U spektakularnom finalu, momci iz Telekom usluga bili su bolji od sjajne ekipe RT Vojvodine, tek posle penala – 6:5 (1:1, 0:0). 

U meču za treće mesto JKP Vodovod i kanalizacija je pobedio kolege iz Gradske čistoće – 4:2 (1:1). U pauzi između dva meča u „Posco Areni“ lepotu i odličan fudbal prisutnima su prikazale i fenomenalne devojke iz ŽFK Rad.

Fer-plej ekipa Grupe medija za sezonu 2014/15 je Studio B-BIP, dok je istu nagradu u Biznis grupi dobila PKB Korporacija AD. Što se tiče pojedinaca, najbolji golmani su Slavko Melentijević (Pruga-Železničari) i Srboljub Bajić (Telus AD), najefikasniji: Jovan Jovanović (APM Print, 16 golova) i

Nemanja Antonijević (Čistoća, 28 golova), dok su najbolji igrači po grupama Ivan Đurišić (Tanjug EKO Pumpe) i Milan Jerković (Vodovod).

Pored generalnog sponzora „MOZZART kompanije“, takmičenje su pomogli i generalni pokrovitelj „Beogradska industrija piva – BIP“, zlatni sponzor “ UniCredit Bank“ i tehnički sponzor „Sport Vision“.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter