0
Evrokupovi

MUKAMA NIKAD KRAJA: Roben završio sezonu, Levandovski doživeo potres mozga i prelom nosa! (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.15 u 12:11

Trener Bajern Minhena Pep Gvardiola ove sezone baš nema sreće sa povredama – prema poslednjim informacijama Arjen Roben je završio sezonu, dok je Robert Levandovski zadobio prelom nosa, vilice i potres mozga.  

Tokom prethodna dva meseca, Gvardiola je imao brojne probleme, a nevoljama nije došao kraj – Roben i Levandovski su zadobili nove povrede u polufinalu Kupa Nemačke, samo nedelju dana pre gostovanja Barseloni u prvom meču polufinala Lige šampiona. 

Roben je posle petonedeljne pauze sinoć ušao u igru i posle svega 15 minuta izašao zbog bola u mišiću. Iz Bajerna su danas potvrdili da je za njega sezona završena.  

Roben i Leva povrede

Tu nije kraj problemima pošto je na zvaničnom Tviter profilu Bavaraca potvrđeno da je Levandovski teže povređen i propustiće gostovanje Barseloni naredne nedelje.

– Robertu je doživeo prelom nosa i gornje vilice, kao i potres mozga. Gori ishod nije mogao biti – kratko je saopšteno.  

Podsetimo, od ranije su van stroja David Alaba, Frank Riberi i Holger Badštuber, ali dobra vest za Gvardiolu je da su se u tim posle povreda vratili Bastijan Švajnštajger i Mehdi Benatija.

S druge strane, Barselona u dvomeč protiv Bajerna ulazi bez kadrovskih problema, Luis Enrike od ove nedelje na raspolaganju čak ima i Tomasa Vermalena. Pored toga, Katalonci su i u odličnoj formi, pošto su u utorak demolirali Hetafe sa 6:0.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter