0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Zvezda se ove sezone lepo provodi u Novom Sadu

Objavljeno: 29.04.15 u 19:11

U poslednjih nekoliko sezona fudbaleri Crvene zvezde se nisu lepo prvodili na stadionu Karađorđe u Novom Sadu na kojem gostuju Vojvodini i Donjem Sremu, ali su ove ipak uspeli da dođu do svih šest bodova. Nakon što su u prvom delu takmičarske godine savladali „lale“ sa 1:0, danas im je isto pošlo od ruke u duelu sa Donjim Sremom.

Nakon nepotpunog 25. kola Jelen Superlige Crvena zvezda ima samo dva boda manje u odnosu na Partizan čiji je meč ove runde takmičenja protiv Jagodine u toku. U narednom kolu crveno-beli u nedelju od 17 sati dočekuju ekipu Rada.

Kako bi tek sutra disciplinci trebalo da donesu odluku u vezi incidentima na večitom derbiju vrlo je verovatno da će taj meč biti odigran bez prisustva publike. Dobra vest za navijače Crvene zvezde je da je njihov klub danas i zvanično potpisao novi trogodišnji ugovor sa ruskim Gaspromom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter