0
Evropske lige

DIJEGO SIMEONE: Ne opterećeujem se kritičarima

Objavljeno: 29.04.15 u 08:46

Trener Atletiko Madrida, Dijego Simeone izjavio je da se ne obazire previše na reči kritičara koje su u poslednje vreme sve češće upućene ka njegovom timu.

Prošlogodišnji šampion Primere i finalista Lige šampiona, trenutno se nalazi na trećem mestu u španskom prvenstvu sa devet bodova zaostatka za vodećom Barselonom. Evropu su napustili u četvrtfinalu nakon kasnog pogotka Čičarita, a u španskom Kupu su poraženi od Barselone.

Iako se ova sezona po uspešnosti nikako ne može meriti sa prošlom, trener Atletika nije nezadovoljan. Naprotiv

– Kritike me ne dotiču, zapravo vidim ih kao nešto sasvim normalno. Nakon tri uspešne sezone jasno je da želite biti najbolji. Kada je nad vama pritisak za napredovanjem on je tu jer se oseća da u ekipi ima prostora za napredak – rekao je Simeone pred današnji meč s Viljarealom.

– Tri minuta su nas delila od toga da ne izgubimo protiv Real Madrida. Ima jako puno stvari na koje se trebamo koncentrirati. Pogodak smo primili sa igračem manje i u potpunosti razumem kritike. Fudbal je sjajan, ali svi imaju osećaj da su u pravu i raspravlja se o svemu što se dogodi, svi su treneri. Međutim, oni koji su na terenu donose odluke i sve je ovo reakcija na jedan negativan rezultat – naglasio je popularni „Čolo„.

hotsport.rs  

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter