0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

BEZ VELIKIH PROMENA: Zvezda u sličnoj formaciji kao u derbiju napada Donji Srem

Objavljeno: 29.04.15 u 16:16

Prvi meč 25. kola Jelen Superlige igra se u Novom Sadu gde Donji Srem dočekuje Crvenu zvezdu koja posle remija u večitom derbijui i dalje zaostaje pet bodova za Partizanom.

Jedini način da ostanu u šampionskoj trci je da crveno-beli u meču koji počinje u 16.30 sati savladaju klub iz Pećinaca. Zanimljivo je da Nenad Lalatović nije mnogo menjao sastav u odnosu na meč protiv crno-belih odnosno u timu su od prvog minuta samo Marko Grujić i Mihailo Ristić umesto suspendovanog Aleksandra Kataija i Aleksandra Kovačevića.

Donji Srem – Crvena zvezda (16.30)
Stadion: Karađorđe Novi Sad

Donji Srem (4-2-3-1): Belić – Lakićević – Prljević, Vukobrat, Crnomarković – Mitrevski, Sinđić – Šarac, Jelić, Mirković – Bogunović.

Crvena zvezda (4-1-4-1): Rajković – Cvetković, Pavićević, Jovanović, Anđelković – Grujić, Ristić, Stojanović Lazović, Jović – Parker.

Dobra vest za navijače Crvene zvezde je da će uskoro na račun leći prva tranša ugovora sa generalnim sponzorom, nakon čega će klub pokriti većinu dugovanja i biće u prilici da dobije licencu za evropska takmičenja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter