2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆU NIJE TEŠKO DA NAĐE MOTIV POSLE DERBIJA: Nisu oni pobedili nas, nismo ni mi njih

Objavljeno: 28.04.15 u 14:53

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da će meč sa Donjim Sremom biti težak jer dolazi posle derbija, ali da će njegovi fudbaleri lako naći motiv.

– Uvek je najteža utakmica ona posle derbija, samim tim što se igrači istroše na psihološkom planu. Jednostavno, naš cilj se zna, neophodna nam je pobeda i igrači će sigurno dati sve od sebe da se vrate u Beograd sa nova tri boda – rekao je Lalatović.

Zvezda će gostovati Donjem Sremu u vanrednom, 25. kolu Superlige, četiri dana posle remija bez golova protiv Paritzana, kojim su crno-beli zadržali pet bodova prednosti.

– Neće biti teško naći motiv. Igrači su svesni da moramo da pobedimo. Nisu oni pobedili nas, nismo mi pobedili njih – kazao je Lalatović.

Prema njegovim rečima, Zvezda će nastaviti forsiranje mladih igrača u nastavku prvenstva, na koje je izuzetno ponosan.

– Ponosan sam što smo posle 15 godina dali šansu Zvezdinoj deci. Oni su tu šansu iskoristili, iako nikad nisu igrali seniorski fudbal do sada. Jeste to moj rizik, prihvatio sam ga i ponosan sam što su oni tu gde jesu –  rekao je Lalatović.

Zvezda će u Novom Sadu biti bez suspendovanih Aleksandra Kovačevića i Aleksandra Kataija, dok će Lalatoviću svi ostali igrači biti na raspolaganju.

– Donji Srem u poslednjih nekoliko utakmica igra jako dobro. To je organizovan tim koji zna da igra na rezultat – naveo je trener crveno-belih.

Fudbaler Zvezde Savo Pavićević rekao je da očekuje pozitivan ishod protiv Donjeg Srema.

– Donji Srem je iskusna ekipa, koja je u dobroj formi. Ne smemo nimalo da se opustimo. Motiv kada se igra u Zvezdi ne izostaje, 18 bodova je u igri i moramo da pobedjujemo sve do kraja – rekao jePavićević, a prenosi Beta.

Utakmica će se igrati u sredu od 16.30 na stadionu Karađorđe. POdsetite se kolika je šteta pričinjena na stadionu ‘Rajko Mitić’. 

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter