7
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

SVETSKA ‘SLAVA’: ‘Krvavi derbi’ će biti emitovan na HBO televiziji kao film

Objavljeno: 27.04.15 u 21:53

Kako saznaju Večernje novosti dešavanja pre početka i na samom 148. derbiju snimala je američka produkcijska televizija Vajs koja sarađuje sa HBO televizijom i koja snima dokumentarni film pod radnim nazivom „Najopasniji derbiji na svetu“.

Na stadionu Rajko Mitić bboravila je ekipa od petnaestak članova, sa desetak kamera koje su snimile sve incidente koji su se desili u subotu u Beogradu.

– Iz Amerike je doneta oprema vredna više od 50.000 evra i reč je o jednoj od najskupljih produkcija. Planirano je da se serijal emituje na HBO kanalu. Pored beogradskog večitog derbija, snimljene su i emisije u Argentini, Škotskoj, Izraelu, Palestini, rekao je izvor blizak televiziji Vajs novinaru Novosti.

Zanimljivo je da su ljudi koji su zbili zaduženi za snimanje imali i mikro kamere, takozvane go-pro kamere kojima su bili opremljeni i pojedini pripadnici žandarmerije kako bi bolje snimili izgrednike i naknadno ih identifikovali.

Pogledajte i u krupnom planu kako je prošao jedan od navijača Partizana koji je tražio kavgu, zatim ko je to još bio sa upravom Partizana u loži „Dragan Džajić“ i šta je o svemu imao da kaže ministar policije doktor Nebojša Stefanović.

Postoje indicije da su u tuči prednjačili i gosti iz inostranstva, jedan od funkcionera Crvene zvezde našao se na severnoj tribini kako bi smirio strasti, a fotografije koje su napravili naši fotoreporteri izazvali su vašu veliku pažnju pa je pogledajte još jednom.

hotsport.rs

0
0

7 Komentara

  1. Кад може комунална полиција да бије људе што немају карту у бусу могу и делије жандармерију што немају за трибину.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dosao holivud u srbiju da snima, nered bas se pitam kako su znali da ce ga uopste i biti cuj dali i pandurima kamere e srbijo

    0
    0
    Odgovori
  3. lika,upravu si ovo sad ispada da je sve iscenirano,a kad su vec to pravili sto nisu malo vece sranje iscenirali da bude zanimljivije…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ko će drugi nego onida budu mirođija u svakom loncu.Svuda prave haos,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaali ko drugome misli ZLO snaći će i njega-

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter