0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

VUČEVIĆ NE KRIJE: San mi je da barem jednom igram u dresu Zvezde pred Delijama!

Objavljeno: 26.04.15 u 23:35

Košarkaš Orlando Medžika Nikola Vučević rekao je da voli da dođe da gleda Crvenu zvezdu kada god mu obaveze dozvole i po ko zna koji put potvrdio da bi jednog dana voleo da obuče crveno-beli dres. 

– Hvala publici, ovo je veoma lepo iskustvo, svakom igraču prijaju ovaciju. Dvorana je puna, Zvezda igra dobro i ima odličnu podršku i volim da dođem da gledam – rekao je Vučević i dodao:

–  Voleo bih jednog dana da dođem, ima vremena do toga. Tek sam praktično započeo karijeru u NBA ligi i voleo bih jednog dana da dođem i da odigram makar jednu utakmicu u “Pioniru“.

On je potom pohvalio ekipu Dejana Radonjića koja je na korak od titule u ABA ligi.

– Ekipa stvarno izgleda super. Mislim da tokom cele sezone igraju na visokom nivou. Sjajno je držati formu toliko dugo, pri toliko velikom broju utakmica. Istrošili su se mnogo protiv Partizana, bila je to naporna serija, pogotovo psihički. Ali uspeli su da se izbore i nadam se da će osvojiti titulu u ABA ligi. Voleo bih da sam gledao polufinalnu seriju uživo, to su potpuno drugačije utakmice. Čak i da je u pitanju prijateljska, bilo bi tenzija, ali drago mi je da je pobedila Zvezda. Mogao je i Partizan, ali su nijanse odlučile. Mislim da je Zvezda bolja ekipa, a ta serija je bila puna tenzije jer je ulog bio veliki – finale i Evroliga – istakao je Vučević.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter