7
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

PROMAŠAJ VIKENDA: Crni Babinjo, šta uradi čoveče? (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.15 u 11:02

Kakav nam je fudbal, takav nam je i derbi. Tako je najbolje opisati događanja na 148. susretu Crvene zvezde i Partizana, koji je završen fudbalski najnepopularnijim rezultatom 0:0. Za 90 minuta publika na stadionu „Rajko Mitić“ nije videla gol, ali ono što je najgore ni šansu za gol. To jest bilo ih je nekoliko, stvorio ih je Partizan, a najveću je u prvom poluvremenu propustio Stefan Babović.

Naime, Saša Ilić je fenomenalno uposlio Babovića u petercu, a iskusni vezista je sa pet metara neometan šutirao pored gola jačom levom nogom. Obrukao se Stefan Babović, kog bi Grobari „razapeli na krst“ da je kojim slučajem Crvena zvezda kaznila ovaj promašaj.

hotsport.rs

0
0

7 Komentara

  1. U pravu si, prebacio sam se nesto nema veze sa ofsajdom. U svakom slucaju nema potrebe da se ponasas tako seljacki i da vredjas…

    0
    0
    Odgovori
  2. СЛЕПЧЕ ЈЕДАН ПОГЛЕДАЈ ЦЕЛУ АКЦИЈУ ПА ОНДА ПРИЧАЈ О ОФСАЈДУ…ИМАТЕ БАЛВАНЕ А НЕ ИГРАЧЕ БУДИТЕ СРЕЋНИ ШТО НИСТЕ ПРИМИЛИ 4 КОМАДА

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter