0
Domaći fudbal

FOTO.STARSPORT

ZVEZDA ISPRED REALA I BARSE: Prosinečki celom svetu objasnio koji mu je najbolji momenat karijere

Objavljeno: 25.04.15 u 13:25

Bivši igrač i fudbaler Crvene zvezde Robert Prosinečki dao je opširan intervju za časopis FIFA Vikli (FIFA Weekly) u kojem je odgovorao na brojna pitanja, ali ono što je za našu javnost najzanimljivije je koji je trenutak kao najbolji u karijeri odabrao selektor Azerbejdžana.

– Osvajanje Kupa šampiona sa Crvenom zvezdom je najbolji trenutak u mojoj karijeri, jasan je bio Prosinečki koji je pored dresa kluba iz Ljutice Bogdana nosio beli madridskog Reala i boordo-plavi Barselone.

U tekstu se podseća i da je popularni Robi jedini fudbaler koji je na Svetskim prvenstvima bio strelac za dve različite reprezentacije, Jugoslaviju 1990. godine i HJrvatsku 1998. godine.

Prosinečki je imao i zanimljiv odgovor na konstataciju nekih hrvatskih stručnjaka da bi bio najbolji fudbaler sveta da nije pio i pušio tokom igračke karijere.

– Nisam baš siguran u to, lakonski je odgovorio Robi.

Hrvatski stručnjak je nedavno izjavio da je Partizan zasluženo osvojio titulu u sezoni kada je on sedeo na klupi Crvene zvezde, a pročitajte i šta je kazao o eventualnom preuzimanju selektorskog mesta reprezentacije Srbije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter