1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIĆ I BABOVIĆ: Partizan zaslužio pobedu

Objavljeno: 25.04.15 u 22:21

Ekipa Partizana otišla je korak bliže tituli pošto je u 148. večitom derbiju odigrala nerešeno sa Crvenom zvezdom rezultatom 0:0.

Partizan je, barem tako smatra kapiten tog tima Saša Ilić, bio bolji rival u većem toku meča na stadionu „Rajko Mitić“.

– Utakmica je bila više borbena nego nekog naročitog kvaliteta. Mada, bili smo bolji… Ma realno, zaslužili smo da pobedimo. Nismo dobili, ali smo sačuvali lepu razliku i sada nam samo ostaje da zadržimo ovaj kurs do kraja JSL – istakao je kapiten Ilić

Njegovo mišljenje deli i zamenik kapitena, Stefan Babović.

– Objektivno smo bolji i zreliji tim od Crvene zvezde, i iskusniji, a ovaj meč je to pokazao. Kažete da sam se radovao kao da smo pobedili, ali to nije zato što smo došli po bod. Samo smo izbegli najgori scenario po nas, a to je poraz. Žalimo, naravno, za tri neiskorišćene stoprocentne šanse – kaže Babović.

On se potom osvrnuo i na svog šuraka Nenada Lalatovića.

– Kasnije sam ušao u svlačionicu, ali sam od saigrača čuo da je došao do njih, da ih je pozdravio i čestitao im na fer borbi. To sam i očekivao od njega jer je i kao igrač bio veliki sportsmen – jasan je Babović.

Na suđenje nije imao komentara.

– Neumesno je da ja komentarišem internacionalnog sudiju – podvukao je Babović.

hotsport.rs    

0
0

1 Komentara

  1. 2. poluvrjeme ste igrali na rez jer vam je i x odgovarao….sami ste krivi sto niste pobjeli tako da niste ni zasluzili!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter