0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRBIĆ I ŠAPONJIĆ: Sve je to deo taktičkih zamisli našeg šefa

Objavljeno: 25.04.15 u 22:04

Ekipa Partizana otišla je korak bliže tituli pošto je u 148. večitom derbiju odigrala nerešeno sa Crvenom zvezdom rezultatom 0:0.

Crno-beli su možda bili bliže golu od svog rivala, ali su mreže ipak mirovale. Zanimljivo, iako se nalazio u odličnoj formi i Zoran Milinković je od dolaska pokazao da ima dosta poverenja u njega, Ivan Šaponjić je meč počeo sa klupe za rezerve.

– Da li sam iznenađen što nisam počeo meč? Šef mi je objasnio da je to taktička zamisao, ja nemam šta tu da se bunim. Ipak mi je samo 17 godina. Na kraju sam dobio priliku i mislim, odigrao dobru partiju – iskren je Šaponjić.

Njegovo mesto je zauzeo Petar Grbić.

– Poslednju utakmicu protiv Zvezde, dok bio u OFK Beogradu odigrao sam baš na ovoj poziciji. Trener se očigledno toga setio i pokušao je da iskoristi moju brzinu. Trudio sam se da uradim traženo, a na vama novinarima i šefu je da prosudite da li je to bilo dovoljno i dobro – istakao je Grbić.

Jednu od boljih prilika na meču imao je krilni igrač „Parnog valjka„, Andrija Živković, ali je njegov pokušaj u finišu meča ipak izblokiran.

– Sve sam uradio kako treba, čak i fino šutirao, ali nažalost mi je udarac izblokiran, samo je gol falio – rekao je Živković za Goal.

hotsport.rs    

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter