0
Košarka

BUNDESLIGA: Aleksandrov briljirao u pobedi Oldenburga

Objavljeno: 25.04.15 u 08:48

Srpski košarkaš Nemanja Aleksandrov prikazao je još jednu izvanrednu partiju u trijumfu svog Oldenburga u nemačkom košarkaškom šampionatu.

U utakmici 32. kola Bundeslige ekipa EVE Basketsa savladala je Hagen sa 74:56 (15:15, 19:16, 18:13, 22:12). To je 18. trijumf Oldenburga ove sezone u nemačkom prvenstvu čime je ekipa obezbedila plasman u plej-of.

Utakmica protiv Hagena protekla je u inicijativi Oldenburga, a pitanje pobednika definitivno je rešeno u poslednjoj deonici.

Aleksandrov je na parketu proveo 28 minuta i za to vreme je upisao 15 poena, 15 skokova (čak šest u napadu), tri asistencije i sa 21 indeksnim poenom bio je najkorisniji igrač ove utakmice. U timu Oldenburga Riki Polding je ubacio 18 poena, a Adam Čab 16. Kod Hagena Niklas Geske je postigao 11, a Kit Remzi 10 poena.

Oldenburg do kraja prvenstva može da napadne šestu poziciju, a za protivnika u prvom kolu plej-ofa imaće Brose Baskets, Bajern ili Alba.

Narednu utakmicu košarkaši Oldenburga odigraće već u nedelju kada gostuje Bajrojtu.

hotsport.rs   

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter