7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUKAŠIN JOVANOVIĆ ZA HOTSPORT: Ne plašim se ničega, to rade igrači Partizana na Marakani

Objavljeno: 24.04.15 u 09:48
Devetnaestogodišnji defanzivac Crvene zvezde Vukašin Jovanović dobio je šansu na prethodne dve utakmice umesto Darka Lazića.

Čini se da je opravdao poverenje koje mu je šef stručnog štaba Nenad Lalatović ukazao i da će na predstojećem 148. večitom derbiju zajedno sa Savom Pavićevićem činiti štoperski tandem.

Upitan da li oseća tremu pred svoj prvi seniorski derbi u razgovoru za naš portal kaže:

– Osećam pozitivnu tremu pred , ali se ne plašim ničega. Veliku tenziju mi stvara atmosfera koju prave mediji ovih dana i iz tog razloga jedva čekam da utakmica počne.

intervju Da li očekuješ da ćeš biti među startnih jedanaest?
 
– Još mi trener ništa konkretno nije rekao, ali naravno da to priželjkujem. Smatram da sam prikazanom igrom i zalaganjem u prethodne dve utakmice na kojima sam dobio šansu to i zaslužio.
 
intervju S obzirom da si Zvezdino dete, do sada si u mlađim kategorijama odigrao mnogo derbija. Kakvo imaš iskustvo iz tih utakmica i da li beležiš pozitivan skor?
 
– Tačno je da sam odigrao mnogo utakmica protiv našeg najvećeg rivala u mlađim kategorijama i znam da imam pozitivan skor. Taj derbi se igra pred 500-600 ljudi, a ovaj seniorski pred više od 40 000 što ne može da se poredi. 
 
intervju Koliko za vas igrače znači to što ćete ovako važnu utakmicu igrati na svom stadionu?
 
– Znači nam puno. Svi znamo da postoje priče da se Partizan plaši paklene atmosfere našeg stadiona, kao i mnogo veći klubovi.Oni imaju iskusnu ekipu, a mi talentovanu. Oni su možda u bodovnoj prednosti, ali sigurno ne žele pobedu više od nas !
 
intervju Na utakmici ćeš čuvati druga iz reprezentacije Ivana Šaponjića. Pretpostavljam da znaš dosta toga o njegovoj igri?
 
– Odlično se poznajemo i mogu reći da znam njegove vrline i mane. Vidim da je izjavio da mu je životna želja da postigne gol u derbiju, što je i moja, samo što ću se truditi da se njegova ne ostvari (smeh).
 
intervju Da li možeš da prognoziraš rezultat?
 
– Ne bih stvarno mogao da kažem tačan rezultat, jer takve utakmice može da odluči detalj. Ipak smatram da imamo realne šanse da pobedimo Partizan u ovom derbiju. Ako bih morao da biram između toga da oni imaju 5-6 pogođenih stativa,a mi pobedimo iz jednog šuta ka golu svakako bih izabrao ovo drugo, jer su nam sada bodovi neophodni – zaključio je priču za Hotsport centralni bek crveno-belih Vukašin Jovanović.
 
Autor:
Katarina Kostić
 
hotsport.rs

 

0
0

7 Komentara

  1. Kretenu mali pa zbog tih igraca iz partizana si postao Svetski prvak u fudbalu…kako te nije sramota da tako nesto komentarises…vidi se da si piz…..rina kad places kao zena

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter