0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

VERMEZOVIĆ: Saša Ilić je prednost Partizana

Objavljeno: 24.04.15 u 11:21

Nekadašnji trener Partizana, Vladimir Vermezović uveren je da njegov klub može da savlada večitog rivala u predstojećem 148. večitom derbiju.

Nekada sjajan igrač i kapiten, potom jedini šef struke koji je od ukidanja sankcija sa crno-belima (ali i jedini sa bilo kojim srpskim timom) uspeo da „prezimi“ u Evropi, veruje da su dve strane jako blizu po kvalitetu.

– Crvena zvezda i Partizan su izjednačeni po kvalitetu pred 148. večiti derbi – kategoričan je za “Sport” Vermezović.

Ovaj fudbalski stručnjak uveren je da crno-beli neće poraženi napustiti Ljutice Bogdana.

– Tvrdim da „Parni valjak” neće izgubiti u Ljutice Bogdana. Zvezda se mora otvoriti i napasti, što je velika prilika za Milinkovićeve pulene da kontranapadom dođu do golova – naglašava Vermezović, prenosi Sport.

On je potom analizirao dvojicu mladih napadača ovih rivala, Šaponjića i Jovića.

– U minulim utakmicama su pokazali svoj raskošan talenat. Vreme radi za njih. Oni su klinci za budućnost srpskog fudbala – smatra Vermezović i dodaje:

– Prelepo bi bilo da Jović postigne jedan, a Šaponjić dva pogotka. Jović je u prednosti jer je bio sudionik i 147. večitog okršaja – smatra ovaj trener.

Kada je reč o čoveku koji bi mogao da donese prevagu, popularni Vermez veruje u – Sašu Ilića.

– Pre svih Saša Ilić. Sale sam ima više nastupa u okršajima Zvezde i Partizana, nego svi ostali iz oba timaa On bi mogao biti prevaga. I Lazović bi mogao da – proradi – smatra Vermezović.

Iskusni fudbalski radnik još ne zna hoće li uživo sa stadiona pratiti meč.

– Još nisam odlučio. Imam mnogo posla oko renoviranja stana – podvukao je Vladimir Vermezović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter