1
Evropske lige

TRENER VERONE HVALI SRPSKOG FUDBALERA: Janković nam donosi veliki kvalitet

Objavljeno: 24.04.15 u 10:23

Fudbaleri Verone u prethodnom kolu ostvarili su veliku pobedu nad Fiorentinom u gostima, uz još jednu sjajnu partiju Boška Jankovića.

Srpski fudbaler iz nedelje u nedelju prikazuje odlične igre i trener Verone Andrea Mandorlini imao je posebne reči hvale za 31-godišnjeg ofanzivnog vezistu.

– Ove godine smo dobili 20 novih igrača i konkurencija je zaista velika. U takvoj situaciji ističe se Janković koji iz kola u kolo igra fantastično, kako u odbrani tako i u napadu. Bez njegovog požrtvovanja u određenim situacijama, tim bi bio znatno mekši. On donosi veliki kvalitet i zrelost ovoj ekipi i iskreno se nadam da će produžiti ugovor, jer on to zaista zaslužuje – rekao je Mandorlini.

Verona je tim trijumfom i praktično obezbedila opstanak, tako da će do kraja sezone igrati za što bolji plasman.

Naredni rival ekipi sa stadiona „Mark’Antonio Bentegodi“ biće Sasuolo. Verona je 14. a Sasuolo dve pozicije iznad zahvaljujući boljoj gol razlici. Taj meč na programu je u nedelju, 26. aprila.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Citaj Tole Karadzicu Citaj ! zasto nema mesta za ovog igraca u reprezentaciji??? trazite lidera na terenu imate Boska! Sramota sto i dalje vodite ti i slicni Fss Ljubitelji fudbala navijaci trebaju sami da krenu u rusenje Karadzica kao sto je bio 5 oktobar motkama u Pazovu da se upalu sediste Fss da se smene mafijasi u fudbalu !!!Bosko puno srece pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter