1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOTIV DO NEBA: Loža stadiona ‘Rajko Mitić’ biće puna skauta velikih evropskih klubova

Objavljeno: 24.04.15 u 13:17

Pored borbe za bodove u sutrašnjem 148. večitom derbiju, koji se igra u okviru 23. kola Jelen Superlige, igrači naša dva najveća fudbalska kluba boriće se i za ličnu afirmaciju i eventualni ugovor sa nekim evropskim klubom.

Naime, naši najbolji igrači će praktično biti kao u izlogu pošto će u ložama stadiona Rajko Mitić biti skauti brojnih evropskih klubova koji traže pojačanja za svoje timove.

Kao piše list Sport na derbiju će se pojaviti skauti Čelsija, Intera, Hamburga, Fiorentine, Seltika, Totenhema, Ajaksa, Briža, Đenove, Anderlehta, Borusije Menhengladbaha, kao i još nekih evropskih klubova.

Nema sumnje da će na njihovom radaru biti najmlađi igrači oba kluba koji verovatno nisu skupi, a mogli bi u budućnosti da donesu dosta novca klubu koji ih kupi. Naravno u pitanju su sa jedne strane Rajković, Jović, Ristić, Jovanović, Grujić, a sa druge Šaponjić, Živković, Ninković…

Pročitajte i šta su na konferencijama za medije reklu uoči 148. večitog derbija trener i fudbaleri Crvene zvezde odnosno Partizana.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Много је глупо то што пишу за чак 5 играча звезде лол гледају можда 1-2 максимално ако је и толико исто важи и за нас

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter