0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ISKUSNI ZVEZDIN VEZISTA: Rade emocije, obećavam srce na terenu

Objavljeno: 24.04.15 u 11:11

Jedan od najiskusnijih igrača Crvene zvezde, 32-godišnji Saša Stojanović, navijačima pred start 148. „večitog derbija“ obećava samo jedno – ostaviće srce na terenu.

Naravno, ovaj fudbaler koji je karijeru započeo u PSV-u iz Ajndhovena, svestan je da trijumf ne može obećati. Ipak, ono što može – jeste da da svoj maksimum na terenu stadiona „Rajko Mitić„.

– Rade emocije pred prvo učešće u derbiju. Bude se sećanja kako sam nekada pratio utakmice večitih rivala, znam koliko je našim navijačima stalo da pobedimo. Idemo na trijumf – rekao je Saša Stojanović, prenosi Sportski žurnal.

Stojanović slovi za jednog od najboljih tehničara u ekipi crveno-belih.  „Lopte koje imaju oči“ uža su specijalnost ovog momka, za to se, kako kaže, ne bi iznenadio kada bi ekipa iz Humske zaigrala „flastera“ na njemu.

– Možda bude i takve taktike sa njihove strane. Taktika je važna, ali i srčanost, sreća. Biće žestoko, nema sumnje. Navijačima mogu da obećam da ću pružiti maksimum i truditi se da odigram bolje nego ikada do sada. Ako partiju ukrasim asistencijom ili golom za pobedu, biće sjajno – kaže Stojanović.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter