3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIĆ UPOREDIO NEUPOREDIVO: Štoperu ‘večiti derbi’ isto što i duel Olimpije i Slovana

Objavljeno: 24.04.15 u 00:05

Slovenački internacionalac u dresu Partizana Branko Ilić na zanimljiv način je odgovorio na konstataciju mladog napadača Crvene zvezde Luke Jovića da je u mlađim kategorijama pobeđivao najljućeg rivala sa 6:1.

– Svaka čast na tome, ali pobeđivao sam i ja sa Olimpijom Slovann sa 6:1, to vam je u Ljubljani kao derbi poput ovog u Beogradu. Pri tom rezultatu mi je moj „brat“ Samir Handanovič odbranio penal. Od tada ih ne šutiram, rekao je za Žurnal defanzivac crno-belih.

Upravo za naš poratl uporedni intervju dali su Luka Jović i njegov vršnjak iz Partizana Ivan Šaponjić, a pročitajte i šta o predstojećem derbiju misli trener Crvene zvezde Nenad Lalatović.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. eto to smo mi , naslov o nama sve govori : ilic ima pravo na svoj stav i misljenje . za njega je nas DERBI isto sto utakmica olimpija – slovan !!! to sto mi sve nase preuvelicavamo , sto smo fudbalsku svetkovinu DERBI doveli na nivo koji jeste … sto nam je sport i fudbal tu gde jeste …ilica u potpunosti razumem i podrzavam njegov stav i misljenje . ako se nastavi ovako kako se radi … u protekle 3 godine , DERBI ce se na tom putu negde izgubiti . drzava-vlast toliko favorizuje jednu stranu…da je spremna da zrtvuje celu ligu a ne samo DERBI. DERBI i kvalitet fudbala u nas se NE cuva na taj nacin … sto su svi u podredjenom polozaju radi drzavnog projekta . drzavni projekat je u funciji ljudi koji na njemu zele da profitiraju i politicku moc ostvare . to samo trenutno nekom… zadovoljstvo i interes jeste a buducnost drzavnog projekta i celog fudbala ce biti na margini sportskih zbivanja regiona,evrope i sveta . zato gospodo, ilica i sve dobronamerne ljude … koji sport-fudbal , DERBI dozivljavaju kao sportsku, fer, vitesku, korektnu borbu, utakmicu, podrzite … jer rezultat euforije , lazi , prevare , nasilja , medijske kampanje koju trenutno imamo u korist drzavnog projekta … rezultate ce mo uskoro videti na opstem planu , od sporta, drustva, kulture…do ekonomije . sva ta NELOGICNOST-RAZLIKE se iz dana u dan sve vise pokazuju i postaju sastavni deo svakodnevnice …i pored ulepsanog, vitualnog – medijskog prikazivanje nasih zivota . STVARNOST JE SASVIM DRUGACIJA …OD ONOG… STO I SA CIME MANIPULISU … dajmo svima jednaku sansu … sa pocetne pozicije , pa neka pobedjuje bolji i kvalitetniji … bez mesanja onih…koji sa sportom sem profita i interesa nikakve veze nemaju , profitirajuci i uzivajuci u nasim , zaslepljenim podelama u svemu i na svacemu . ilic nije nista lose rekao…i uradio…zato sto DERBI dozivljava tako…u odnosu na ono kako se ponasaju pojedini nasi ljubimci sa bilo koje strane pre, u , i posle DERBIJA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter