1
Domaći fudbal

FOTO: Fotoshop

BRIGA: Policiju plaše radovi na Autokomandi?

Objavljeno: 24.04.15 u 18:00

Pred nama je 148. „večiti derbi“, a pred pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova je „večita briga“ kako će sve proći kada su red i mir u pitanju.

Razlog za brigu su veliki radovi na rekonstrukciji Autokomande, što bi huligani mogli da iskoriste kao „magacin“ za naoružanje pred fudbalski okršaj Crvene zvezde i Partizana. Naime, na mestu gde su radovi nalazi se veliki broj kamenica, kocki, štangli, metalnih predmeta koji bi mogli da budu upotrebljeni u slučaju sukoba dve navijačke grupe. Takođe, policiji će biti teško da kontroliše situaciju zbog gužve koja se očekuje zbog zatvaranja velikog broja ulica u okolini.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

Podsetimo, 2006. godine je takođe renovirana Autkomanda, a u sukobu navijača Crvene zvezde i Partizana posle 127. „večitog derbija“, huligani su koristili građevinski materijal. Veliko broj navijača i pripadnika policije je tada povređen, a i materijalna šteta je bila ogromna, pošto su stradale i građevinske mašine.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Цигани-Коооо је???
    Гробари- Ми смо и бити ћемо фини.

    ЗВЕЗДА ЈОООООООООООООООООООЈ!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter