1
Evropske lige

FOTO: sport.es

POSLE TOLIKO GODINA: Mesi otkrio ko mu je najbolji prijatelj u svlačionici Barse

Objavljeno: 23.04.15 u 15:50

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi važi za povučenog, ne mnogo pričljivog i druželjubivog čoveka, stoga danas i jeste vest njegova priča o tome ko mu je najbolji prijatelj u svlačionici.  

Njega nikad nisu povezivali sa skandalima, fotografijama sa starletama, noćnim izlascima, i izuzev njegovog sina Tijaga i lepše polovine Antonele Rokuso, nikada se u javnosti nije pojavljivao ni sa kim iz svog privatnog života. 

Iz svih navedenih razloga, fudbalski magazin “4-4-2“ pohvalio se informacijom da je u intervju sa Mesijem saznao ko mu je najbolji prijatelj u svlačionici.

– U našoj svlačionici vlada odlična atmosfera, ali od dolaska u Barselonu, najbliži sam sa Danijem Alvešom. Otkako je stigao u klub 2008. godine, Dani i ja smo igrali po desnoj strani, a odlično sporazumevanje na terenu prenelo i se van njega. Sa njim provodim najviše slobodnog vremena. On je moj veliki prijatelj i to nam pomaže i na terenu – rekao je Mesi. 

Podsetimo, Dani Alveš je na izlaznim vratima Barselone, ali ne treba isključiti ni mogućnost da će čelnici kluba kao nebrojano puta do sada uzeti u obzir i želje Lionela Mesija, pa možda Brazilac ipak dobije željeni ugovor. 

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter