1
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ĆE UVEK POSTOJATI: A sada da se bar malo odužimo navijačima…

Objavljeno: 23.04.15 u 19:25

Partizan nije ispunio glavni cilj, povratak u Evroligu. Borio se kao lav kapiten dragan Milosavljević na terenu, želeći svim silama da zajedno sa saigračima vrati crno-bele u krem društvo, ali nije se moglo…

Tačno je. Osnovni cilj nismo ispunili. Ali, sve to je sport. Njegov sastavni deo su i pobede i porazi. I jedno i drugo treba izdržati. Ostala je još borba za trofej u domaćoj ligi. Iako ne donosi ništa i iako se igra samo za prestiž, nama je veoma važan. U ovom trenutku je veoma teško naći motivaciju i želju, ali lepo bi bilo da sezonu završimo uspehom – kaže Milosavljević za Žurnal.

Želi Gagi da kao kapiten podigne bar jedan trofej, jer je prošle bio povređen, a u tome im neće pomoći plej Džoš Akojon. 

Podigao sam, onaj mali pehar, zajedno sa Žofrijem. Ali, naravno da nije isti osećaj. To bi nam svima puno značilo, sigurno, posle ovako teške sezone.

Teška je situacija u KK Partizan, ali o kraju kapiten uopšte ne želi da priča.
Glupo je razmišljati tako. Prebrodiće se i ova kriza i trenutno stanje. Partizan će uvek postojati, praviti i „izbacivati“ velike igrače. Tako je bilo i prošle godine. Pogledajte gde su sada Bogdan, Žofri… Da ne nabrajam dalje. A, što se konkretno moje situacije tiče, imam ugovor do kraja sezone. Ne razmišljam o narednoj, jer ova još nije završena – poručio je Milosavljević.

Grobari su bili i biće tu, šta god da se desi.
Mnogo nam znači podrška navijača, cele sezone su uz nas. Zaista neverovatno. Hvala im na svemu. Nadam se da ćemo im se odužiti. Barem malo – zaklučio je Milosavljević.Kapiten – kapitenski. Uvek i svuda. Ne promiče to ni selektoru Aleksandru Đorđeviću.

hotsport.rs       

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter