0
Evrokupovi

NOVI PROBLEM ZA BAVARCE: Gvardiola ostao i bez Badštubera

Objavljeno: 23.04.15 u 20:23

Fudbaler Bajerna Holger Badštuber završio je sezonu jer će zbog povrede butnog mišića morati da odsustvuje najmanje tri meseca, objavio je danas minhenski klub.

Nemački štoper povredio se u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Porta (6:1), zbog čega će u narednih nekoliko dana otputovati u SAD na operaciju.

– Veoma sam razočaran, ali moram da razmišljam pozitivno. Nadam se da ću se brzo vratiti na teren, rekao je Badštuber za zvaničan sajt Bajerna, a prenosi Tanjug.

Badštuber je tokom cele karijere imao dosta problema sa povredama, prvi put je pokidao ligamente kolena protiv Borusije iz Dortmunda u aprilu 2012, zbog čega je pauzirao godinu i po dana, a po povratku na teren obnovio je povredu i odsustvovao pet meseci.

On je prošao omladinsku školu Bajerna, a za prvi tim je odigrao 164 utakmice i postigao dva gola. Za reprezentaciju Nemačke nastupao je 31 put, a bio je član tima koji je osvojio treće mesto na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter