0
Evropske lige

NAPUŠTA ČELSI: Bajern želi Ivanovića na Alijanc areni

Objavljeno: 23.04.15 u 10:09

Kapten fudbalske reprezentacije Srbije i bek Čelsija, Branislav Ivanović, nalazi se na radaru čelnika Bajrn Minhena otkako je počelo natezanje ovog momka sa upravom „Plavaca“ oko produžetka saradnje.

Naime, poznata praksa da uprava Čelsija ne nudi višegodišnjeg ugovore igračima starijim od 30 godina nije nešto što se ekstremno sviđa Ivanoviću koji bi voleo da potpiše još jedan višegodišnji ugovor.

Razvoj situacije pažljivo motre vodeći evropski klubovi, interes je već pokazao i PSŽ, ali se i Real Madrid spominjao u kalkulacijama za angažman Ivanovića.

Ipak, čini se da je bavarski gigant najkonkretniji povodom kupovine srpskog fudbalera.

Kako prenosi „express.co.uk“, Ivanović je jedan od ključnih igrača otkako je sitgao u Čelsi za sumu od 9,5 miliona funti 2008. godine iz Lokomotive iz Moskve.

Ivanović je sa Čelsijem osvojio sve što se moglo osvojiti uključujući i trofej Lige šampiona 2012. godine, a potom i Ligu Evrope godinu dana kasnije.

Iako je Srbin po ukusu Murinja, Barjen navodno pokušava da iskoristi zastoj u pregovorima između Ivanovića i Čelsija kako bi ga odveo putem „Alijanc Arene„.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter