48
Fudbal

FOTO: gazetaflash.com

ALBANSKI HULIGANI JAVNO: Srbi, ne dolazite, zapalićemo vas!

Objavljeno: 23.04.15 u 14:24

Jedan od vođa navijačke grupe “Albanski ultrasi” Indrit Murati u lokalnim medijima uputio je ozbiljne pretnje Srbima ukoliko doputuju na utakmicu kvalifikacija za EURO 2016. 

Iako do gostovanja Srbiji u Albaniji ima još pet meseci, u tamošnjim medijima je ta utakmica odavno na listi prioriteta.

– Očekivali smo da verujemo protivnicima, kao što nam tradicija nalaže, ali su nas oni prevarili, zakinuli i zato ćemo ih čekati. Dočekaćemo ih kako zaslužuju. Prebićemo ih, a polovinu zapaliti. Tu mislim na navijače, a ne na igrače – rekao je za albanske medije Murati, koji jepretnje Srbima pokušao da opravda fizičkim sukobom fudbalera Albanije sa fanovima u beogradskom meču, kada je posle doletanja drona sa zastavom tzv. Velike Albanije nekoliko srpskih navijača ušlo u teren i sukobilo se sa albanskim reprezentativcima.

– Imao sam ulaznicu za taj meč, ali mi nisu dali da pređem granicu, tako da sam morao sa svojim drugovima navijačima da gledam prenos i bio sam u Tirani kada je dron doleteo na stadion. U tom trenutku sam osetio ponos, ponos i samo ponos. Naravno krenule su mi i suze radosnice. Njihov Savez nam je zabranio da dođemo na utakmicu u Beograd, a čak su Srbi napali naše igrače. Zato imam savet za srpske majke da ne puštaju svoje sinove u Albaniju, jer će se u suprotnom vratiti u kovčegu – istakao je Murati.

hotsport.rs/novosti

0
0

48 Komentara

  1. Kad ih covek pogleda ocigledno je da su intelektualne gromade i obrazovani mladici, kulturni i fini…hahah pa zar ih nije sramota da postave ovakvu sliku, pecina je za njih civilizacija

    0
    0
    Odgovori
  2. Alo bre ljudi sta pricate vi…
    Pa mi ne mozemo da sa nasim navijacima da se izborimo, a ne sa nekim tudjim…
    Sta dizete nase vodje u nebo kad je taj isti bogdanov pravio probleme svojoj zemlji u italiji… Oni su ujedinjeni, oni imaju jednu boju, a mi ne mozemo da resimo nesuglasice oko crveno bele i crno bele…
    Kad mi budemo ovako ujedinjeni kao oni, oko svoje zemlje… ee onda nam nece moci niko nista..

    0
    0
    Odgovori
  3. Sam je Bogdanov širi od svih tu na slici zajedno,hahahaha kukavaca jadnih.Pa da je došao na utakmicu poslali bi njega u 17 različitih kesa kući.A da se širi po internetu može svako.
    Ja stvarno ne znam u čemu je svrha „širenja“ kad se „širiš“ kući.Sa strane treba da se bude baja…A naši ultrasi su to već puno puta pokazali,prvo time što su bodrili svoje klubove bez da su napravili ijedan incident,lako je biti budala.
    Sram ih bilo,ovim putem još jednom pokazuju svoje pravo lice,da su ništa više do jedna najobičnija banda sa vrlo malim koeficijentom inteligencije.
    A ovi što pljuju tu po svom narodu nisu mnogo odmakli od njih.

    0
    0
    Odgovori
  4. Auuu erupcija internet huligana… Samo ovo je SRAMOTA za ovaj portal, pustate komentare koji ne da vredjaju nego je skoro svaka rec vulgarna… DNO DNA!

    0
    0
    Odgovori
  5. ahahaaahahahahahah
    E majko moja nedo im bog da dodju nasi huligani u Albaniju,zapalice i njih i igrace zajedno,ne znaju oni ko su Srbi i na sta su sve Srbi spremni da bi zastitili svoju zemlju i svoj narod…..

    0
    0
    Odgovori
  6. Prvo nek se izleče od anoreksije, ne znam koja zapadna država stoji iza njih, ali su teški primitivci…Životinje..

    0
    0
    Odgovori
  7. Eto nam „prijatelja“ iz Evrope… Znali su sta moze izazvati dron sa zastavom „Velike Albanije“ na nasem stadionu.. iskreno… reagovali smo dosta mirno… kako je i trebalo… da pokazemo svetu da smo civilizovani, kontra od onoga kako nas predstavljaju… Prozivali naseg golmana sa zastavom „Velike Albanije“.. pa ga posle sutnuli… Sada javno govore kako ce nas spaliti ako dodju nasi navijaci… Konstantno se prikazuje, na vecim manifestacijama poput fudbalskih i slicnih, zastava „Velike Albanije“ koju, kako vidimo, zamisljaju da naprave nasiljem i teroristickim napadima…. a Evropa… cuti… Mi kada i nesto najsitnije napravimo… potrude se dospe u sve svetske medije.. i za kaznu na nametnu jos neke uslove za ulazak u EU….

    0
    0
    Odgovori
  8. Sta pricas ti koja njihova nabildovana grada.. Pa ovi imaju po 1.60 i gradjeni ko pivske flaše. Ako im je to prva ekipa onda su sila

    0
    0
    Odgovori
  9. Nije bitna nabildanost,muda i srce igraju glavne uloge..Dzaba siroka ramena kad su muda malena 😀 Ne zavaravajte se njihovom gradjom

    0
    0
    Odgovori
  10. ‘AJMO BRE SRBI JEDNOM U ZIVOTU DA SE SLOZIMO,DA SE OKUPIMO KAO NIKAD DO SADA,DA NAPUNIMO NJIHOV STADION,DA NAPUNIMO CEO NJIHOV GRAD NASIM ZASTAVAMA I OBELEZJIMA,DA NAS BUDE HILJADA I HILJADA,I VISE,NAJVISE!!PA DOKLE DA NAS PONIZAVAJU BRE,DOK SVET CUTI KAD ONI PRETE I U NASU ZEMLJU PUSTAJU DRONOVE!PUSTIMO I MI NJIMA,NE JEDAN,VEC CEO GRAD DA PRELETI NASIM DRONOVIMA!ZASTO SE BOJIMO GODINAMA,NE BUDIMO MISEVI JER NISMO,A ONI NAS TAKO ZAMISLJAJU!AKO NE URADIMO TAKO,NEMA NAS VISE!!

    0
    0
    Odgovori
  11. Ziva istina ,to su takve pi…,da je to za udzbenike, odraso sam sa njima ,kao klinci tukli smo ih 3 na 7, 5 na 11, a na Kosarama njih 2 do 3000 na nas 200 i opet nista ,otici ce vam klosari americki pa cete plivati do grcke a kad vas tamo grci sacekaju ne znam gde cete, doci ce to budite sigurni ,sve se vraca sve se placa a vi cete platiti najvise i za sva vremena i za sve zulume ,jos 1 svet. rata vam pamtimo i cekamo priliku …

    0
    0
    Odgovori
  12. Ziva istina ,to su takve pi…,da je to za udzbenike, odraso sam sa njima ,kao klinci tukli smo ih 3 na 7, 5 na 11, a na Kosarama njih 2 do 3000 na nas 200 i opet nista ,otici ce vam klosari americki pa cete plivati do grcke a kad vas tamo grci sacekaju ne znam gde cete, doci ce to budite sigurni ,sve se vraca sve se placa a vi cete platiti najvise i za sva vremena i za sve zulume ,jos 1 svet. rata vam pamtimo i cekamo priliku …

    0
    0
    Odgovori
  13. A kako upopse doci do te njihove vukojebine kad nigde nama ni pruge ni puta kroz albaniju?Jel planiraju na granici da iznajmljuju koze kao prevozno sredstvo?
    A posle ovakve fotke,bas sam se uplasio I razmisljam da li da nabavim pudlicu ili pekinezera kao telohranitelja pa pravac stadion…

    0
    0
    Odgovori
  14. Najjače od svega, što su sve maznuli od Srba. Najveći heroj im je Srbin ( Skender-beg je Đorđe Kastriotović), a takođe i taj orao „njihov“ je srpski. Skadar su zidali Srbi, pa i naziv Albanija je srski :D. Banda divljaka bez ikakve istorije.

    0
    0
    Odgovori
  15. Dje su im koze i konjska kola? Ja ih tako ostavi? Glupi nomadi nikad od njih ljudi, Zivio sam sa njima 17 godina samo ako ih je 30 na 3 napadaju, ako je nas Srba 5 na 5 sipaca..to je panika , magla ..glavom bez obzira!!! Svi moji Pećanci ce ovo potvrditi !

    0
    0
    Odgovori
    • Ziva istina ,to su takve pi…,da je to za udzbenike, odraso sam sa njima ,kao klinci tukli smo ih 3 na 7, 5 na 11, a na Kosarama njih 2 do 3000 na nas 200 i opet nista ,otici ce vam klosari americki pa cete plivati do grcke a kad vas tamo grci sacekaju ne znam gde cete, doci ce to budite sigurni ,sve se vraca sve se placa a vi cete platiti najvise i za sva vremena i za sve zulume ,jos 1 svet. rata vam pamtimo i cekamo priliku …

      0
      0
      Odgovori
  16. „Zapalicemo vas!“ iz sveg glasica izgovorise pilece grudi iz sredine i ispusena mustila sa desne strane..

    0
    0
    Odgovori
  17. Из ког су ови циркуса? Ови двојица истетовирани мора да су кловнови.
    Шта сте истриповали пакао, који ви хулигани, далеко сте од тога тако опасни, 80% људи у свету не зна ни да постојите. Браво Стефане за коментар!

    0
    0
    Odgovori
  18. Mislim da su uplasili sve navijace Srbije i da sada niko nece doci.
    Bas su smesni ako tako misle a i bolje sto nisu dosli jer da jesu posle one provokacije sa Dronom i izazivanja incidenta da su dosli pitanje je da li bi se i vratili.
    Nazalost mislim da nece pustiti ni nase navijace da odu i bodre Srbiju.

    0
    0
    Odgovori
  19. JA MISLIM DA SU UPLASILI SVE NAVIJACE KOJI BI DA NAVIJAJU ZA SRBIJU.
    TREBAJU DA BUDU ZAHVALNI STO SU IH VRATILI SA GRANICE JER POSLE ONAKVE PROVOKACIJE I INCIDENTA KOJI SU ONI IZAZVALI SA TIM DRONOM BOLJE STO NISU BILI TI NJHOVI NAVIJACI.
    PREDPOSTAVLJAM DA NECE NI NAS DA PUSTE DA ODU TAMO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter