2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN BISER: Sve bih dao za gol Partizanu

Objavljeno: 22.04.15 u 13:20

Mega talentovani napadač Crvene zvezde, Luka Jović, u poslednje vreme igra u sjajnoj formi. Ovaj 17-godišnji momak ne krije da mu je jedan od snova da bude strelac u „večitom derbiju“.Jedan od najtalentovanijih igrača iz omladinske škole Crvene zvezde, u poslednja dva susreta dva puta se upisivao u listu strelaca. Ipak, gol u derbiju sa Partizanom za njega bi bio nešto posebno.

– Jesenas na debiju nisam imao sreće da pogodim, a ovog puta ulazim spreman u meč i nadam se pobedi. Svako od nas voli da postigne gol protiv Partizana. U mlađim selekcijama upisao sam ukupno šest pogodaka – kazao je Jović.

Za crveno-bele ovaj meč će imati i dodatnu težinu potšo na sedam kola pre kraja JSL imaju deficit za „Parnim valjkom“ od pet bodova.

– Ne treba da budemo opterećeni krajnjim epilogom već za njega moramo da se borimo svim srcem. Imamo svoje šanse, a posle gledanja video materijala nadam se da ćemo pronaći i neke slabosti protivnika – uveren je mladi napadač.

Njega očekuje duel sa iskusnim Slovencima iz odbrane crno-belih, Gregorom Balažičem i Brankom Ilićem.

– Pokušaću da ih nadmudrim, ali i to nije ključno već je samo bitno da budemo uspešniji u duelima i da nametnemo naš stil. Njima odgovara i remi, tako da mogu i da kalkulišu što je svakako prednost kada nema jurnjave rezultata. Mi se spremamo za svaku opciju. Ne znam kako oni rezonuju, ali to mi je zaista manje bitno – zaključio je Jović u razgovoru za Novosti.

Meč crveno i crno-belih, 148. prvenstveni, biće odigran u subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić„.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter