0
Evropske lige

DIBALA: Voleo bih da ostanem u Italiji

Objavljeno: 22.04.15 u 12:04

Fudbaler Palerma Paolo Dibala jedan je od najtraženijih igrača u Seriji A u ovom trenutku. Međutim, ako se on pita, Argentinac ne bi imao ništa protiv da nastavi karijeru na „čazimi“.

Ime Paula Dibale često se povezuje sa klubovima poput Barse, Juvenutsa, Čelsija, Pari Sen Žermena, Rome ili Intera.

Ova 21-godišnja zvezda Palerma koja će možda zaigrati i za reprezentaciju Italije naglašava da mu je želja da karijeru nastavi na Apeninima.

– Transfer preko? Nisam pričao italijanski kada sam došao u Palermo, ali mislim da sam jezik naučio vrlo brzo. Dosta volim Italiju. Ovde sam postao poznat i voleo bih da ostanem u Seriji A – rekao je Dibala za „La Gazetu delo Sport“.

– Moj san je da igram u Ligi šampiona. Takođe, ima velikih timova koji takođe ne igraju to takmičenje. Ne mogu da a da ne priznam da bih voleo da igram u tom takmičenju – istakao je Dibala.

Kreativni vezista je naglasio da bi prisustvo Andrea Pirla u Juventusu moglo da idigra ključnu ulogu u njegovoj odluci o nastavku karijere.

– Mnogo je lakše za golgetera kada pored sebe ima igrača kao što je Pirlo – istakao je Dibala i nastavio:

– On može da postigne čak i to da najteže stvari izgledaju toliko jednostvane. Svi smo videli taj genijalni meč protiv Monaka. Njegov je pas vodio do penala. Naravno, Alvaro Morata je takođe odigrao veliku ulogu, ali sve je počelo sa Pirlom – pordučio je Argentinac.

Dibala ima ugovor sa Palermom do 2016. godine, njegova cena na tržištu je oko 40 miliona evra koliko traži vlasnik tima sa Sicilije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter