2
Domaći fudbal

Foto: FKCZV

ZVEZDA REMIZIRALA SA IMT-OM: Lalatović isprobavao taktiku i neke igrače

Objavljeno: 21.04.15 u 19:46

Crvena zvezda je, u nešto izmenjenom sastavu, odigrala 2:2 sa IMT-om iz Zemuna. Čtvrtoplasirani tim Srpske lige „Beograd“ poslužio je treneru Nenadu Laltoviću isproba određene taktičke zamisli, ali i da isproba one koji imaju malu minutažu.

Vukan Savićević je u prvom poluvremenu igrao centarfora, na teren se vratio, i to kao vođa, Marko Petković. Zvezda je u razmaku od minut i po daladva gola. Strelci su bili Gavrić u 72. i Vukan Savićević u 74.

Debitovao je Vladimir Jovović, doskorašnji igrač Sutjeske. Mamadu Mbođ se nije pokazao, a minutažu je zabeležio i rekovalescent Mihailo Ristić. 

Teren: Pomoćni teren stadiona „Rajko Mitić“. Gledalaca: 100. Sudija: Jovan Šegrt (Beograd). Strelci: Gavrić u 72′ i Savićević u 73′ za Crvenu zvezdu, a Savićević u 35′ i Jeremić u 76′ za IMT.

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Lazić, Mbođ, Đorđević, Grujić, Ristić, Bosančić, Avramovski, Gavrić, Savićević.
Rererve: Manojlović, Cvetković, Jovović, Stupić, Orlandić.

IMT: Bulajić, Matejević, Savićević, Kiković, Filipović, Stupar, Ljubomirac, Jovanović, Serdar, Petronijević, Matijević.
Rezerve: Crnobrnja, Aleksić, Đuričić, Ivković, Kosić, Miladinović, Jeremić, Radovanović.

Mbođ se očigledno mnogo bolje snalazi na društvenim mrežama, tamo prosto briljira.

hotsport.rs       

 

0
0

2 Komentara

  1. Ипак ви нисте за дерби, боље замените уместо ове из Љутице Богдана, дајте нам ону из Малог Мокрог Луга, биће мало напетије, овако није реално, када екипа која се нада неком чуду не може да победи ИМТ-е.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter