0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOV BOMBARDER: Verujem u pobedu nad Zvezdom

Objavljeno: 21.04.15 u 10:06

Fudbaleri Partizana u poslednjoj superligaškoj proveri pred „večiti derbi“ i okršaj sa Crvenom zvezdom, savladali su ekipu Mladosti iz Lučana sa ubedljivih 3:0.

Mrežu gostiju u Humskoj načeo je defanzivni vezista razornog udarca, Saša Marković. Ovaj momak u većem toku JSL šansu je dobijao na kašičicu, a toga je i sam svestan.

– Tačno, nisam igrao, iako sam u finišu jeseni bio standardan. Ne bih ulazio u razloge, važno da je sada sve u najboljem redu. Radostan sam što mi Milinković veruje – istakao je Marković koji je protiv Mladosti zamenio Drinčića da iskusni
fudbaler ne bi zaradio žuti karton i tako propustio meč sezone sa Zvezdom.

– Drago mi je zbog toga, ali Drinčić je ipak majstor. Sve je mnogo lakše kada se postigne gol na vreme i voda posle teče na našu vodenicu. Otvorila mi se pozicija za šut i nisam oklevao. Sve se završilo kako treba – objasnio je Marković.

Bivši fudbaler OFK Beograda stekao je reputaciju jednog od najverednijih igrača u crno-belom dresu.

– To je moja vrlina. Kako treniram, tako ću i da igram – smatra Marković.

Kada je reč o „večitom derbiju“, ovaj momak ne negira da bi voleo da istrči na teren i da pokaže svoje veštine.

– Nadam se da ću igrati, a verujem u pobedu. Iskreno, nadam se da ću postizati i još golova – istakao je Marković, prenosi Sportski žurnal.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter