0
Evrokupovi

PAPEN: Više niko nikad neće biti kao Mesi i Ronaldo

Objavljeno: 21.04.15 u 09:43

Nekadašnji dobitnik „Zlatne lopte“, legendarni i bivši francuski reprezentativac, Žan Pjer Papen, uveren je da se više neće roditi fudbaler koji će igrati na nivou Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.
Svaki fudbalski fan na svetu već desetak godina na spomen termina „najbolji fudbaler planete“ najpre pomisli ili na asa Barse, Lionle Mesija, ili na superzvezdu Reala, Kristijana Ronalda.

Papen se ne razlikuje od ostatka sveta.

– Mesi i Ronaldo su jedinstveni. Oni su spektakularni. Oni su razbili predrasude, uništili su ulogu napadača i više niko nikad neće biti kao oni – smatra 51-godišnji Papen.

Francuz, takođe, veruje da Barselona ima sve što joj je potrebno da zadrži prednost iz prvog meča Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom (3:1) i da se plasira u polufinale.

On, takođe, veruje da će Barsa uspeti da zadrži prednost nad Realom i da osvoji šampionsku titulu u Primeri. On dodaje da je Real u poslednje vreme u padu forme.

– Verujem da će Barsa osvojiti Ligu šampiona i Primeru. Oni imaju tri zlatna napadača. Luis Suarez je eksplodirao u prvom meču s PSŽ-om. Ono što je radio je bilo toliko dobro da je praktično sve sam rešio za 20 minuta – ocenio je Papen.

– Mesi je apsolutno iz neke druge dimenzije, a ukoliko ne želi da igra, on će samo šetati po terenu. Međutim, ako je motivisan, onda leti – naglašava Papen.

– Sa druge strane, Real više nije u formi kao što je bio prošle sezone ili na startu ove. Istina je da imaju sjajne igrače, ali im je u isti mah mnogo teže da pobede Barselonu – podvukao je Papen.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter