1
Evropske lige

INTER MERKA PONUDE: ‘Braća’ love Vidića?

Objavljeno: 21.04.15 u 21:17

Fudbalski klub Inter spreman je da ovog leta proda Nemanju Vidića, a zainteresovani klubovi su iz Rusije i Grčke.

„Stena“ se vraća u crveno-beli dres. Ne u Crvenu zvezdu, ali da u jedan od njenih „bratskih klubova“. Naime, Spartak iz Moskve je krenuo u pregovore o povratku Vidića u Moskvu. Kako prenose ruski mediji Inter je prihvatio ponudu Spartaka, a Srbinu nude ugovor na godinu dana i dva miliona evra. Ipak, Vidić traži veći ugovor, bar na dve godine i tri miliona evra.

Vidić želi da se vrati u Spartak i da završi karijeru u Moskvi. I rukovodstvo kluba smatra da bi ovo bio dobar potez. Što strategijski, što marketinški. Navijači ga obožavaju i njegov povratak bi sigurno privukao dodatnih 5.000-10.000 navijača na stadionu – piše u ruskim medijima.

Sa druge strane Srbina bi u svojim redovima voleo da vidi i Olimpijakos. Ipak, Grci ne mogu da pariraju Rusima u finansijskim uslovima, ali mogu da mu ponude duži ugovor i igranje u Ligi šampiona. Odluka je na Nemanji Vidiću, jedno je sigurno u Interu ostati neće.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter