0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZBOG TOGA JE DOVEDEN: Evo kako je Vilijams vezao 17 poena i odlučio meč (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.15 u 01:23

Na početku sezone mnogima je bilo veliko iznenađenje kada je obelodanjeno da će Markus Vilijams pojačati redove Crvene zvezde. Jedni su ga kovali u zvezde, drugi nipodaštavali, a toko sezone u pravu su bili i jedni i drugi odnosno on im je promenljivim partijama dao za pravo.

Međutim u trenutku kada se odlučivalo ko će naredne sezone igrati u Evroligi, a ko će morati da se zadovolji evrokupom Vilijams je pokazao od „čega je napravljen“. U Završnici treće i početkom četvrte deonice Vilijams je postigao 17 vezanih poena od svojih ukupno 19. Pogađao je Amerikanac iz svih pozicija i i na taj način odbijaoa napade crno-belih.

Prema ranijim informacijama Vilijams ima i dobar razlog zbog kojeg povuče u važnim mečevima pošto mu je uprava kluba obećala bonuse uz redovan ugovor u slučaju da se izbori Evroliga, zatim tim se plasira u Top 16 fazu i osvoji trofeje. Čini se da će Vilijams dobro popuniti svoj bankovni račun ove sezone.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter