0
Auto Moto

MINI IZNENADIO BEOGRAĐANE: ‘The MINI’S’ svirali na ulicama glavnog grada! (FOTO)

Objavljeno: 20.04.15 u 15:51

U subotu 04. aprila 2015. godine karavan MINI vozila na čelu sa članovima “The MINI’s“ benda izvodio je MINI pop-up koncerte za Beograđane na najprometnijim mestima u MINI je odlučio da iznenadi stanovnike i posetioce glavnog grada i dodatno im ulepša jedan od prvih prolećnih dana hitovima popularne britanske grupe “The Beatles“. 

Naime, četiri mladića obučena tako da podsećaju na članove legendarne grupe, zajedno sa kolegama iz MINI Srbija tima krenuli su ulicama Beograda privlačeći znatiželjne poglede. „The MINI’s“, kako je nazvan za ovu priliku oformljen bend, iskakao je iz automobila na najprometnijim mestima u gradu i za slučajne prolaznike izvodio popularne hitove liverpulskog benda poput „Drive My Car“ i „She Loves You“. Ljudi koji su se zadesili na mestima koje su „The MINI’s“ posetili, imali su priliku da uživaju u pop-up koncertima i svojim kamerama ovekoveče ovaj nesvakidašnji događaj. 

Mini 2

Ova gerila akcija protekla je u dobroj zabavi i atmosferi kako u samom MINI timu, tako i u kontaktu sa građanima koji su sa osmehom pozdravljali simpatičnu ekipu. 

Uzbudljivi, drugačiji i energični poput samog brenda, MINI pop-up koncerti bili su samo jedan od brojnih događaja koje je MINI planirao za naredni period, a sa ciljem jačanja prepoznatljivosti ovog jedinstvenog automobilskog brenda na teritoriji Republike Srbije. 

Mini 3

Delta Motors je uvoznik i distributer programa BMW i MINI vozila za tržišta Srbije i Crne Gore. Delta Motors obezbeđuje distribuciju vozila, servis, prodaju originalnih rezervnih delova i aksesoara za vozila iz game BMW i MINI, kao i uslugu BMW Premium Selection koja podrazumeva otkup i zamenu vozila po principu staro za novo.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter