2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKOVIĆ: Osvetićemo košarkaše u derbiju!

Objavljeno: 20.04.15 u 19:40

Nije Saša Marković dobijao veliku minutažu ni kod Marka Nikolića, a ne dobija je ni sada kod Zorana Milinkovića, ali kada se nađe na terenu, ume da je iskoristi.

Ukoliko dobije šansu u derbiju, kaže da će možda okušati šut sa distance, pošto je ove sezone od četiri gola tri postigao van šesnaesterca. Nedelja se jedva čeka, a ni pet bodova višška ne uljuljkuje crno-bele.

– Tačno je da imamo pet bodova viška, ali to nije dovoljno da bezbrižno čekamo zavšnicu sezone. Uostalom, zna se šta Grobarima znači meč protiv Zvezde i koliko bi slavili pobedu u derbiju. Hoćemo da im priuštimo to zadovoljstvo, da posle nedeljnog meča imaju razloga za slavlje. Šest meseci se čeka derbi i sad kad je konačno na pragu glupo bi bilo da razmišljamo o bilo čemu drugom osim o pobedi. Da igramo zatvoreno – nema šanse – rekao je Marković za MocartSport.

Dodatni razlog za još veći motiv je ishod polufinalne serije košarkaškog plej-ofa Jadranske lige, a nekolicina fudbalera Partizana je uživo pratila poslednji meč.
– Teško nam je pao, kao i svima u Sportskom društvu Partizan, poraz košarkaša. Opet, način na koji su igrali i kako su se borili i kako su se borili daje nam motiv više da pokušamo da ih osvetimo na fudbalskom terenu. Verujem da imamo snage i znanja da tu nameru realizujemo – opstimist je Saša Marković. koji je juče na ovaj način zatresao mrežu Mladosti iz Lučana.

hotsport.rs       

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter