12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MAČVAN: Trebalo bi da se zna ko je ko u ovoj cirkus ligi

Objavljeno: 20.04.15 u 01:40

Najbolji u redovima Partizana u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige bio je Milan Mačvan, koji je posle četvrtog meča smogao snage da čestita rivalu na pobedi, ali je i podsetio na pojedine detalje iz prethodnih utakmica.

– Čestitam Zvezdi na pobedi, žao mi je što ovo nije bilo finale. Kao jedan od najiskusnijih igrača preizimam odgovornost za lošu partiju. Bilo nam je teško da igramo četiri utakmice za šest dana. Međutim, tište me loše suđenje i generalno tretman koji smo imali. Mora da se zna ko ima kakav rejting u ovoj cirkus ligi. Ovi momci u Partizanu vredno i pošteno rade. Ne zaslužuju da se po internetu kače klipovi sa njihovim prekršajima, a niko ne pušta faul Blažiča, iskren je bio Mačvan,a njegove reči prenosi portal kosarka24.com.

hotsport.rs

0
0

12 Komentara

  1. E moj Macvane,dobiti jednu utakmicu pa moze da se kaze sreca,sudjenje pa i cirkus-sto je bila vasa pobeda za 1:1,ali dobiti nekoga 3 puta i to dva puta ped vasom publikom to se zove malo drugacije!!!A cirkus je vase ponasnje i neznanje da se protivniku pruzi ruka i cestita pocev od trenera pa do nekih igraca,ne svih jer ima i OK momaka iz partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja imam razumevanja za vas. Ipak ste godinama patili. Svaka čast Bobiju i Mitroviću , oni koji su provocirali su u rangu sa Pavlovićem koga prozivate. Kod ozbiljnih sudija bi bilo po pet tehničkih na obe strane. Ali ovo je Srbija. Svaka čast na pobedi i ulasku u EL. Za vas će biti dobro,ako se pudlica povuče. Na početku sezone je odbio ponudu iskrenih zvezdaša od 2 miliona da se povuče. Razmislite…zašto!

    0
    0
    Odgovori
  3. Тај Калинић и Јовић чиме су прошле сезоне заслужили да уђу у првих 12?
    Ту су били само зато што нису имали тим, као и Бирчевић и Катић и то је крај.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ti si cirkus od igraca,zajedno sa onim cirkusom od nba,pecaroša
    Malo se seti ko te stvorio igračem i gde si postao igrač,
    ( F MP ).Dobro te se sećam jer si generacija mog sina,nemoj da pričaš gluposti ,izgleda da te Dukljanska,crnogorska škola lepo vaspitavala,i da one časove ljubavi od D.V.što pre zaboraviš,ako hoćeš da bundes igrač

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa i treba da se zna: Kalinic i Jovic reprezentativci, Bobi mvp Evrolige, Viliams rekorder po broju asistencija na jednoj utakmici iste te lige. Macvan: mahac peskirom u Makabiju i Galatasaraju, odnos prema reprezentaciji da ne pominjem.

    0
    0
    Odgovori
  6. E pa zato sto je to bio faul u zaru igre i ne namjeran faul, a Pavlovicevo namjerno udaranje je za kaznu od najmanje 2 godine van terena. DV i da ne pominjem, njega treba pod hitno izbaciti i zabraniti da radi trenerski posao. To je njegov proizvod i doprinos kako se srecom pojedinci nesportski ponasaju na terenu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter