0
Fudbal

IPAK UME DA POSTIŽE GOLOVE: Zvezdin ‘škart’ dvostruki strelac za svoj tim u međunarodnom takmičenju

Objavljeno: 20.04.15 u 23:06

U Crvenu zvezdu je stigao kao reprezentativac svoje zemlje, ali brlo brzo je ustanovljeno da nije kalibar za tim srpskog šampiona pa je vraćen kući u Nigeriju.

Osd samog početka Salami se susreo sa brojnim problemima, najpre navodno zbog nedostatka vize nije bio na prvom delu priprema u Sloveniji, a ustvari se radilo o tome da je imao višak kilograma i da nije bio dovoljno fizički spreman. Kako je vreme odmicalo bilo je primetno da nijedna od dve strane nije zadovoljna saradnjom pa se napadač spakovao i vratio u otadžbinu u klub Vari Vulvs.

ww-salami

Da je uradio pravu stvar za sebe ispostavilo se u meču afričkog Kupa konfederacija u kojem je Salami bio dvostruki strelac u pobedi od 2:1 svog tima protiv ekipe MK Etanšeti iz DR Kongoa. Revanš meč sledi za dve nedelje.

Salami je postigao po jedan gol u oba poluvremena, a imao je još nekoliko prilika da upiše het-trik, ali nije uspeo u tome.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter