4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Sreća/tuga, radost/ponos, vernost/dostojanstvo, sve u 55 fotografija

Objavljeno: 20.04.15 u 00:42

Čuvena deviza kaže da jedna fotografija govori više od 1000 reči, a mi vam nudimo celu galeriju slika sa četvrtog meča plej-of serije ABA lige između PArtizana i Crvene zvezde u kojoj su trijumfovali crveno-beli, a to im je uz plasman u finale donelo i novo učešće u Evroligi.

Na čak 55 fotografija možete da vidite kako se sve odvijalo od samog početka do kraja utakmice posle koje su oni najverniji navijači Partizana ostali da pruže podršku svojim ljubimcima.

Bilo je i nemilih scena posle utakmice kada je došlo do tuče u tunelu, ali i na samom ulasku gde je pogođen jedan od funkcionera Crvene zvezde.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Mogli ste u tu “ galeriju “ kako je vec nazivate da stavite i neke slike prekrsaja od strane kosarkasa fmp-a koje se ne vidjaju ni na nba utakmicama koje sudije nisu sankcionisale ni kao obicne prekrsaje, od kojih je nameran udarac u oko, posekotine po vratu i rvacki zahvati tokom sva tri meca od strane fmp kosarkasa, namerne prekrsaje prilikom svakog sprecavanja kontre i mogucnost nanosenja ozbiljnijih povreda igracima Partizana.
    Niste realni stvarno kao ni svesni da taj fmp ce da traje samo do sledecih republickih i predsednickih izbora !

    0
    0
    Odgovori
  2. Pogotovo mi se sviđaju ove Alkatrazove sponzoruše
    Treba nocas malo D.V da obrade al mu se nece d….
    da se Dukljanin malo smiri.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter