11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KKCZ

RISTOVIĆ OTKRIO: Policija pohapsila prijatelje kluba

Objavljeno: 19.04.15 u 00:04

Direktor Crvene zvezde Davor Ristović otkrio je šta se desilo sa nekolicinom prijatelja kluba koji su tokom poluvremena utakmice sa Partizanom udaljeni iz hale. Prema njegovim rečima oni su lišpeni slobode.

– Zajedno sa ekipom na utakmicu je došlo nekoliko članova i prijatelja kluba u tačnom broju koji je bio predviđen i dogovoren sa predstavnicima Partizana na sastanku za bezbednost koji je održan pre utakmice. Međutim, na poluvremenu nekolicini tih ljudi je iz nekog razloga nije dozvoljeno da se vrate u halu i ne znam na čiju inicijativu je došlo do takve odluke. Policija i Žandarmerija im nije dozvolila ponovni pristup u halu, a tokom drugog poluvremena zadržani su u jednoj od prostorija u Pioniru. Bilo je to prilično neprijatno, jer oni nisu bili uhapšeni, jer za to nije bilo nikakvog razloga, ali su opet na neki način bili lišeni slobode, što je zaista neshvatljivo, rekao je direktor Crvene zvezde Davor Ristović.

Crvena zvezda je u trećem polufinalnom meču savladala Partizan pred njegovim navijačima sa 95:85.

hotsport.rs

0
0

11 Komentara

  1. Naravno da su bile vodje,zato su i zadrzani.A i bili su svi iz Fmp-a,sa kapitenom Covicem malim’Mladjim’a da i oni su prijatelji kluba!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. To su bile vodje navijaca ,a ne clanovi uprave kluba ,prijatelji kluba jesu u svakom slucaju ali su okorele vodje navijaca.Ciganska posla!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Isti oni jelte koji upadaju na konferencije, ili pak ne dozvoljavaju novinarima da pitaju sta imaju(b92 i terzic) prijatelji udaljeni… Mesto im je tamo…

    0
    0
    Odgovori
    • Jasno je odavno a ne sada, kome je DS pravio „evropski projekat“ drzavnim milionima dok su drugi morali Karice i Zeptera i strance (valjda turke) da mole, kome SNS pravi drzavni iako privatni Evroligaski projekat… VAMA!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter