0
Evropske lige

PRAVI RONALDO: Voleo bih da igram sa CR7

Objavljeno: 19.04.15 u 11:45

Legenda Brazila i svetskog fudbala, Ronaldo Luis Nazario de Lima – ili jednostavnije – „Pravi Ronaldo“ izjavio je da bi ukoliko bi mogao da bira, voleo da igra sa Kristijanom Ronaldom.

„Pravi Ronaldo“ je istakao da bi zajedno s njim prikazao „spektakularnu“ saradnju.

Iako je 38-godišnji penzionisani fudbaler „kopačke okačio o klin“ i pozdravio se od profesionalnog fudbala još 2011. godine, nedavno je objavio javnosti da bi povremeno mogao da se nađe u ekipi Fort Lauderdejl Strajkersa, kluba koji se takmiči i severno-američkoj ligi i koji on delimično poseduje.

Pored toga što postoji mogućnost da vidimo svojevremeno jednog od najvećih i najboljih igrača na svetu na terenu, možda će se stvoriti i prilika da vidimo dva Ronalda zajedno u istom timu.

– Ukoliko se moj klub plasira u plej-of. možda bih se ponovo vratio, ali bih u tom slučaju morao da treniram veoma naporno. Ipak, moje vreme je prošlo – kazao je Ronaldo Luis Nazario de Lima.

– Ukoliko bih mogao da igram bilo gde? Voleo bih da igram zajedno sa Kristijanom Ronaldom. Nije moguće, ali to bi bilo spektakularno – dodao je on.

CR7 se svakodnevno poredi sa zvezdom Barselone, Lionelom Mesijem, ali Ronaldo ne želi da uazi u debatu o tome ko je veći talenat.

– Fantstično je videti ih kako igraju i postiću golove. Volim obojicu da ih gledam – rekao je dvostruki osvajač Zlatne lopte – istakao je Brazilac.

 hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter