7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Fotoshop

NAVIJAČKI ‘RAT’ SE VODIO ISPRED PIONIRA: Neprijatna situacija za navijače Partizana

Objavljeno: 19.04.15 u 01:05

Prema informacijama sa lica mesta dok je trajala treća utakmica polufinalne serije plej-ofa ABA lige između Partizana i Crvene zvezde na parkingu ispred hale Pionir dešavale su se čudne stvari.

Naime, po okončanju utakmice pojedini gledaoci koji su bili u hali zatekli su probušene gume na svojim automobilima, a naravno prvi osumnjičeni kaop što je to uvek u sličnim situacijama su navijači rivalskog kluba Crvene zvezde.

Do određenog okršaja došlo je i u samoj hali gde su predstavnici uprave Crvene zvezde zamoljeni da ne prisustvuju drugom poluvremenu iz bezbedonosnih razloga, a iz Crvene zvezde taj čin je protumačen kao lišavanje slobode njihovih članova.

hotsport.rs

0
0

7 Komentara

  1. Zvezda je Srbija! Zvezda je kpj, sps, spo, ds, sns! Zvezda je srbstvo! I šta ima veze što je Filip Čović sa obezbeđenjem sastavljenim od vođa delija bio tamo, a piše se o ljudima iz uprave? I šta ima veze što se vođe delija šetaju po hali kao da je njihova?… Pa šta?

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad cujem ove zvezdase koji nepostoje u sportu,od kad postoji Srbija zadnjih 25 godina…Po ko je prvak Balkana zadnjih 25 godina,ovo je prvi put da zvezda pobedi i odmah kao da su osvojili EL.Da li neko od ovih navijaca zvezde pamti nekog kosarkasa zvezde koji je osvojio titulu u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dok igraci j.bu unutra, navijači j.bu napolju… DOUBLE PENETRATION !! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter