5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAPITEN, SPORTSMEN, LJUDINA: Mitroviću iskreno žao što i Partizan ne može u Evroligu

Objavljeno: 19.04.15 u 23:43

Pre nego što su se desili incidenti u tunelu hale Pionir kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović dao je izuzetno korektnu izjavu nakon što je njegov tim trećom pobedom u polufinalu obezbedio plasman u finale i obezbedio učešće u Evroligi.

– Izuzetno je naporno za šets dana odigrati četiri derbija. Mi smo na kraju uspeli da izađemo kao pobednici, ali mislim da i Partizan zaslužuje da igra Evroligu i velika je šteta što je ovo bilo polufinale, a ne finale. To je sport, šta da se radi. Mi se ne zadovoljavamo ovim već idemo dalje, rekao je kapiten crveno-belih.

Mitrović je i tokom meča doživeo da mu navijači Partizana aplaudiraju pošto je nakon pada njega i jednog igrača crno-belih sportski pomogao protivniku da ustane.

Crvena zvezda će u finalu od subote igrati sa boljim iz duela Budućnosti i Cedevite.

hotsport.rs

0
0

5 Komentara

  1. To je razlika izmedju nas, mi DELIJE smo GOSPODA a oni su st……..k…..a. Pustite komentar. Kad bi neki igrac jsd izjavio ovako nesto da je bilo obrnuto, dok mitar daje izjavu onaj nihov trener se bije u zivom prenosu.

    0
    0
    Odgovori
    • Navijam za Partizan, al od igraca fmp-a cenim pomenutog decka, bobija i kalinu(trudi se covek maximalno na svakoj utakmici). Cestitke na pobedi… puno uspeha u EL iduce sezone…

      0
      0
      Odgovori
    • Ne seri glupane. Vi gospoda??? Kradete pehare, pljujete nase igrace u maticnoj hali u Zelezniku. Jedina sto mozete da bude na slovo G su GOVNA, sto i jeste.

      0
      0
      Odgovori
    • Nasi igraci bi to uvek uradili, kao sto su i uradili, cestitali su zvezdi prolaz, a kod vas samo Mitrovic i Marjanovic, niko vise, e u tome je razlika 🙂

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter