13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

I MURIĆ KAO PAVLOVIĆ: Sa leđa udario Đenku (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.15 u 11:22

Kao što je dobro poznato, ekipa Crvene zvezde pobedila je Partizan u trećoj utakmici polufinalne serije rezultatom ABA lige rezultatom 95:85.

Duel „večitih rivala“ prošao je u znaku Saše Pavlovića koji je na kvarno, „da sudija ne primeti“ udario beka Crvene zvezde, Čarlsa Dženkinsa.

Međutim, Zvezdin Amerikanac, se nije dao isprovocirati i ostao je staložen.

Zanimljivo, isti igrač našao se na tapetu – Eda Murića, pa se postavlja pitanje da li je sve to bio samo deo smišljene taktike stručnog štaba Partizana da se isprovocira Dženikins koji je bio, uz Kalinića, najbolji pojedinac u Zvezdi.

Ipak, Dženkins je i na gurnje sa leđa igrača Partizana ostao hladan kao špricer i tako su izbegnuti incidenti u krcatom „Pioniru„.

 hotsport.rs

0
0

13 Komentara

  1. Djenka,gospodin covek,mozda je igrao mnogo manje od pecarosa Pavlovica u NBA ligi ali zna kako da se kontrolise i da iskulira nebitne likove,za razliku od Sase koji dozvoljava “nebitnim igracima za njega“ da ga isprovociraju time sto se ne plase od njega i igraju svoju igru.A komentar Svinjosevica na sudjenje bi morao da rezultira iskljucenjem sa sledece utakmice jer ako je Blazic “djubre prljavo“ ja ne znam sta reci za coveka koji udara pesnicom u ledja Djenku,i udara decka u prepone nako sto mu je ovaj sasipao 2 poena u facu…….a Murica da ne pominjemo,covek koji posle zvuka sirene udara coveka s ledja na ovako prljav nacin moze samo da umre od ljubomore !

    0
    0
    Odgovori
  2. Ahahahaha, isprovocirao ga kad je dao trojku? Odakle mu pravo da s raduje pred partizanovim navijacima? Ala ste vi grobarcici smesni, ja ne verujem! Pa sto se Dzenkins nije iznervirao i udario Murica kad je ovaj pogodio dve trojke za redom? A kad su se Macvan i Pavlovic radovali kad smo mi bili domacini? Stvarno ste zabavni, ej! Sad ponovo mesate Covica. Pa ovakva sramota treba da izadje u svim novinama, da svi vide. Jel se NBA zvezda tako ponasala i u Americi? Sto se tice Blazica nije Mikutinova namerno udario i izvinio se, a vasi kao picke neke. Jos Vujosevicu nije bilo posteno sudjenje. Naravno da kad izgubi nije bilo posteno!

    0
    0
    Odgovori
  3. A jel ima nesto sto vama na ovom snimku nije jasno, pa ostavljate stupidne komentare o objektivnosti i teorijama zavere?

    0
    0
    Odgovori
  4. Djenka je ovde isprovocirao Murica. Prvo je pogodio trojku preko ruke, a potom se radovao okretanjem ledja Muricu i imitiranju Macvanovog radovanja na kraju druge utakmice. ODAKLE NJEMU PRAVO PRED PUNOM HALOM GROBARA DA SE RADUJE!!! Ljudi, budimo realni, Blazic je namerno udario Milutinova u glavu i mozda slucajno pogodio oko, ali sve je to uticalo da Muric bude isprovociran. A GDE SU TU SUDIJE?!

    0
    0
    Odgovori
    • Немојте само ви о образу да причате.Где вам је образ био кад сте гепековали,претили,отимали играче !?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter