1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DRAGAN MILOSAVLJEVIĆ: Zvezda zasluženo slavila, ali ništa nije gotovo

Objavljeno: 19.04.15 u 09:06

Kao što je dobro poznato, ekipa Crvene zvezde uzvratila je brejkom i povratila je prednost domaćeg parketa pošto je u subotu uveče slavila u trećem meču polfunalne serije ABA lige sa 95:85.

Kapiten Partizana, Dragan Milosavljević sportski je čestitao rivalu na pobedi.

– Bila je jako teška utakmica. Čestitao bih Zvezdi na pobedi, odigrala je sjajno. Fizički su bili jači, ubacili su dostašuteva i igrali stvarno sjajno. Zasluženo su pobedili. Mi nismo dobro ušli u meč, možda nas je malo opustila pobeda u prošloj utakmici. Mislim da ništa nije gotovo. Sutra nas očekuje jako težak meč – rekao je Milosavljević.

Crveno-beli su bili dominatna ekipa u trećem meču serije o čemu svedoči podatak da su imali čak 14 uhvaćenih lopti više od „Parnog valjka„.

– Tim skokovima su uspeli da pobede. U odlučujućim momentima su bili borbeniji i sakupili lopte u napadu i to je bila prednost ovoga puta”, dodao je Milosavljević, “Jednostavno je, moramo da izađemo i da pružimo maksimum. Oni su u blagoj prednosti, vode 2:1, ali možda je veći pritisak na njima. Videćemo, ništa nije gotovo – smatra kapiten crno-belih.

Četvrta utakmica serije biće odigrana u nedelju od 21 čas, a formalni domaćini su ponovo crno-beli.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter